foodpanda (x)

amikor hazamegyek, általában nem gond kitalálni a hol evést. hála Andinak, aki mindig képben van a “fancy” helyekkel kapcsolatban. meg néha én is olvasok az új helyekről, az utóbbi időben főleg a we love Bp.en, ami szereti telenyomni a FB-falamat minden nap fontos és kevésbé fontos információkkal, amikből, már csak a nagy számok törvénye alapján is, sok jut el az agyamig.

de vannak olyan esték, amikor
a) felhív Böbe, hogy van egy üveg mákpálinkája, átjönne, csak főzzek már valamit.
b) k.ra nincs kedvem 5 km.t biciklizni a belvárosig, meg emberekhez se, amúgy.
az a) eset az egyszerűbb, mert olyankor muszáj valamit csinálnom, ami az esetek 100%ban leveles tészta meg sajt meg bor. ebből sok.
a b) verzió esetén egy idő után elkezdek vergődni a hűtő és a gép közt. utóbbin jellemzően ételfotókat nézegetek, inspirálódásnak, az előbbit meg 3 percenként kinyitom, hogy tényleg semmi nincs benne egy fej salátán meg egy kaukázusi kefíren kívül?! aztán végre találok egy receptet, összeszedem magam, hogy akkor most még elsprintelek a bótba zárás előtt, amikor is rájövök, hogy se fűszer, se olaj, se normális kés, se semmi nincs jelenleg a budapesti konyhában. és ilyenkor van, hogy a szomszédtól kért interneten (az sincs, ugyanis) keresek valami házhoz szállítósat, lehetőleg olyan helyen, ahol nem 5000 HUF a minimális rendelési érték. (és örvendezek a várakozás nehéz percei alatt, hogy van egy olyan ételrendelő-oldal, ami nincs telenyomva flash-sel, elsőre is tökéletesen átlátható és jók a szűrői – jó, a nyitóoldal grafikáit lehetne még pofozgatni és a mobilapplikáció sincs még kész, de összességében szerethető oldal a foodpanda.)

foodpanda

4 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Macskanyelv

  Jót vihorásztam ezen a bejegyzésen. Jopófa módon oldottad meg a Foodpanda reklámozást. Én meg jól elhajtottam őket. 😀
  Üdv: Macskanyelv

  Válasz
    1. Éci Szerző

     2 könyv lett belőle – leértékelve ugyan, de kettő 🙂 szóval meg, mindenképp.

     Válasz

Szólj hozzá!

Az email címedet bizalmasan kezeljük. A * karakterrel jelölt részek kitöltése kötelező.